Den perfekte kaffeløsning. Skræddersyet efter jeres behov.

Vores viden og passion for kaffe, eget risteri og vores direkte import af driftssikre kvalitetsmaskiner fra Schweiz, Italien og USA, gør, at vi sammen kan skabe den perfekte kaffeløsning til jer.

Service Bestilling
En kaffesnak

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os aftale en kaffesnak.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Kompromisløs kaffe connoisseur
  • Personlig guide til jer
  • Ærlig & fairtrade kaffehandler

”Vi rister kaffebønner dagligt og lægger stor vægt på at vores kaffe altid leveres friskristet.”

Friske bønner fra eget mikroristeri

Vi tilbyder et stort udvalg af kaffebønner og tilpasser ristningen på vores eget mikroristeri efter jeres smagspræferencer. Kombineret med et indgående kendskab til de forskellige bryggemetoder og de enkelte bønners smagsprofiler, sikrer vi jer en optimal og fuldendt kaffeoplevelse.

Vores signaturkaffe er en variant baseret på nøje udvalgte bønner, der naturligvis er ristet efter italienske risteprofiler. Det er en kaffevariant, som fungerer på alle vores maskiner og med en smagsprofil og aroma, der rammer bredt.

Driftssikre kvalitetsmaskiner

Vi formidler såvel kontant som finansieret industrikaffemaskiner fra de førende mærker på markedet. Vores kaffemaskiner til kontor og industri fra Schaerer og Aequator er i flot design og med mange brugervenlige funktioner.

Til hoteller, restauranter og caféer kan vi anbefale espressomaskiner fra Italienske La Spaziale samt udsøgt filterkaffe fra Curtis.

Kontakt os om en kaffeaftale

”Importør af Schaerer fuldautomatiske espressomaskiner siden 1999”

Se vores store udvalg af kaffeautomater og espressomaskiner

Book os til en kaffesnak

Café agtig kultur på arbejdspladsen

Vi gav opgaven omkring at se på hvordan vi kunne øge den kvalitative oplevelse og skabe en mere caféagtig kultur omkring vores kaffeløsning hos Torm. Vi ønskede at få vores medarbejdere og kunder i huset til at få samme oplevelse som at købe 2Go kaffe på vej til arbejde eller i pauser. Valget faldt på Stellini og deres mikroristeri og deres tilgang til at udføre opgaven og det må siges at have været en klar succes.

Kim Balle, CFO

Torm

Fokus på råvarer, kvalitet og innovation

Vi ledte i 2022 efter en løsning, der kunne forkæle og give vores medarbejder såvel som vores kunder, der er toppen af den danske restaurationsbranche – en unik kaffeoplevelse. I den forbindelse valgte vi at starte et nyt samarbejde op med Stellini, hvor vi følte at deres passion og kærlighed for kaffe i deres mikroristeri, parret med Schaerers topmodel Soul Select, lige var den kombination, som vi mente, ville løse opgaven bedst. Løsningen har været en stor succes.

Casper Sundin

Head of innovation, Ingwersen

Tørmælksløsninger behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten

”Vi havde et ønske om at finde en social ansvarlig totalløsning hvor der ikke blev gået på kompromis med kaffeoplevelsen. Med friskristet bæredygtig kaffe fra et Mikroristeri tæt på, parret med maskiner der har en 8-årig garanteret levetid, og et tørmælksprodukt hvor man oprigtigt er i tvivl om det er frisk mælk eller ej, var vores konklusion, det var den bedste løsning for os. Vi har ikke fortrudt”

Tina Hauskov

Manager, Inhouse & Facility Services, Symphogen

En verden af rejse- og kaffeoplevelser.

”Vi valgte at gentegne vores aftale med Stellini i 2022 omkring en kaffeløsning baseret på friskristet kaffe fra deres mikroristeri parret med Schaerers nye Skye maskiner. Vi har haft Stellini og Schaerer i mange år, og har altid været meget tilfreds omkring deres kvalitet og service, så valget her var enkelt”  

Claus Kjær Jørgensen

Spies

Strategisk samarbejde internationalt omkring high-end kaffeoplevelser

”Vi valgte Stellini som ny samarbejdspartner i 2022 qva deres passion for kaffe, samt mulighederne for at eksekvere ”single point of contact” totalaftaler selvstændigt samt gennem bl.a. Nordic Coffee Alliance. Med Implements internationale vækstrejse er det vigtigt for os at fleksibilitet, professionalisme, kvalitet og et internationalt mindset går hånd i hånd. Kaffeoplevelsen er en bærende del for vores medarbejdere og vores mange gæster i huset, og vores tilbagemeldinger er at der leveres med høj tilfredshed på dette”          

Stefan Ravn

Facility Manager, Implement Consulting

Ny kaffeløsning hos 3

I forbindelse med indflytningen i vores nybyggede hovedkontor i Carlsberg Byen, var vi på udkig efter strategiske samarbejdspartnere til bl.a. kaffemaskiner og bønner. Med Stellini's profil som mikroristeri og den tilbudte friskmælks-kaffeløsning med Schaerer maskiner, følte vi, at der var et supergodt match´. Med vores nye domicil ønskede vi at give vores kunder en regulær opgradering af kaffeoplevelsen - og det må man sige, de har fået

Helle Zohnesen

Indkøbschef, 3 Danmark

God kaffe giver glade kunder

Vi har samarbejdet med Stellini Kaffe siden 2001, da vi flyttede i vores nye domicil. Vi har genforhandlet aftalen hvert 5. år, hvor Stellini har været i konkurrence med andre leverandører. Vi har valgt at beholde Stellini, da et godt samarbejde betyder meget for os. Stellini har desuden meget konkurrencedygtige priser og deres serviceniveau skuffer aldrig - vi har eksempelvis fået skiftet maskiner undervejs til nyere udgaver. I tillæg til serviceaftalen på maskinerne, har vi også valgt at købe kaffen hos Stellini. Den er supergod og vores medarbejdere værdsætter den højt – de har fornemmelsen af, at de går på Café.  

Anita van Wonterghem

NCC Danmark A/S

Kaffemaskiner til erhverv – driftssikre løsninger og højt serviceniveau.

Har I brug for uforpligtende rådgivning om leje eller køb af kaffeløsninger til erhverv, så er vi altid klar til at hjælpe jer med at finde den kaffeløsning, der passer til jer.

Totalløsninger til kontor, industri og erhverv

Stellini tilbyder to former for totalløsninger for et fast månedligt beløb:

  • Vi sørger for kaffemaskiner, friskristet kaffe og daglig service og vedligehold. Denne løsning kan også indeholde Facility services såsom jeres egen in-house barista, og/eller rengøring og vedligehold af jeres maskinpark.
  • Vi sørger for kaffemaskiner, friskristet kaffe samt den fulde servicering af jeres løsning.
Kontakt os om en kaffeaftale

“Vores unikke kaffeløsninger giver den ægte og autentiske smag i hver enkelt kop.”

Få en uforpligtende snak, og den perfekte kaffeløsning

Er I lige så begejstrede for kaffe som os, inviterer vi til et cupping arrangement på vores mikroristeri. Sammen finder vi netop den smagsprofil, der passer jer. Det kan godt være, det er en lille kop, men den gør en stor forskel. I kan også altid kontakte os. Så finder vi sammen den perfekte kaffeløsning til jer.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.