Vores videoguides er ligesom vores kaffe.
De bedste.

Vi har mange års erfaring med professionelle, skræddersyede kaffeløsninger.

Bestil service
Service Bestilling

En kaffesnak

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os aftale en kaffesnak.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Kompromisløs kaffe connoisseur
  • Personlig guide til jer
  • Ærlig & fairtrade kaffehandler

Unikke løsninger

Uanset om I har et lille køkken eller en stor kantine, ved vi præcis, hvordan vi sammen skaber den kaffeløsning og serviceaftale, der passer til jer. Vi kan varetage hele processen fra installation til etablering af cafémiljø og løbende levering af friskristet kaffe.

Vi er altid i nærheden på telefonen ellers via vores hotline. Bliver det nødvendigt, kan vi fjernstyre din maskine med telemetri eller sende en af vores barista-teknikere ud til jer hurtigt. Vi dækker hele landet og bestræber os på at udføre reparationer indenfor 8 arbejdstimer. For det er afgørende for os, at I oplever en verden til forskel. Hver dag.

Kontakt os

Barista-teknikere

En forudsætning for, at jeres maskiner altid leverer den ønskede kvalitet, er service og viden.

Alle vores teknikere er derfor på forkant med den teknologiske udvikling, som vores maskiner repræsenterer, og de har et dybt kendskab til, hvordan I får mest muligt ud af bønnerne. Desuden deltager de løbende i baristakurser, så de hele tiden er opdateret i forhold til at kombinere kaffetyper og mælkekvaliteter samt opsætning af vores maskiner.

Den perfekte kop består af lige dele praktik og passion.

Citat fra Roberto Stellini, vores stifter

“Bæredygtig kaffedyrkning er ikke kun en nødvendighed her og nu, men også en mulighed for at skabe en bedre fremtid for både mennesker og planeten. Vores arbejde med La Laja og GrowGrounds viser, vi sammen kan gøre en forskel.”

Roberto Stellini

Stifter, Stellini Kaffe

Café agtig kultur på arbejdspladsen

Vi gav opgaven omkring at se på hvordan vi kunne øge den kvalitative oplevelse og skabe en mere caféagtig kultur omkring vores kaffeløsning hos Torm. Vi ønskede at få vores medarbejdere og kunder i huset til at få samme oplevelse som at købe 2Go kaffe på vej til arbejde eller i pauser. Valget faldt på Stellini og deres mikroristeri og deres tilgang til at udføre opgaven og det må siges at have været en klar succes.

Kim Balle, CFO

Torm

Fokus på råvarer, kvalitet og innovation

Vi ledte i 2022 efter en løsning, der kunne forkæle og give vores medarbejder såvel som vores kunder, der er toppen af den danske restaurationsbranche – en unik kaffeoplevelse. I den forbindelse valgte vi at starte et nyt samarbejde op med Stellini, hvor vi følte at deres passion og kærlighed for kaffe i deres mikroristeri, parret med Schaerers topmodel Soul Select, lige var den kombination, som vi mente, ville løse opgaven bedst. Løsningen har været en stor succes.

Casper Sundin

Head of innovation, Ingwersen

Tørmælksløsninger behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten

”Vi havde et ønske om at finde en social ansvarlig totalløsning hvor der ikke blev gået på kompromis med kaffeoplevelsen. Med friskristet bæredygtig kaffe fra et Mikroristeri tæt på, parret med maskiner der har en 8-årig garanteret levetid, og et tørmælksprodukt hvor man oprigtigt er i tvivl om det er frisk mælk eller ej, var vores konklusion, det var den bedste løsning for os. Vi har ikke fortrudt”

Tina Hauskov

Manager, Inhouse & Facility Services, Symphogen

En verden af rejse- og kaffeoplevelser.

”Vi valgte at gentegne vores aftale med Stellini i 2022 omkring en kaffeløsning baseret på friskristet kaffe fra deres mikroristeri parret med Schaerers nye Skye maskiner. Vi har haft Stellini og Schaerer i mange år, og har altid været meget tilfreds omkring deres kvalitet og service, så valget her var enkelt”  

Claus Kjær Jørgensen

Spies

Strategisk samarbejde internationalt omkring high-end kaffeoplevelser

”Vi valgte Stellini som ny samarbejdspartner i 2022 qva deres passion for kaffe, samt mulighederne for at eksekvere ”single point of contact” totalaftaler selvstændigt samt gennem bl.a. Nordic Coffee Alliance. Med Implements internationale vækstrejse er det vigtigt for os at fleksibilitet, professionalisme, kvalitet og et internationalt mindset går hånd i hånd. Kaffeoplevelsen er en bærende del for vores medarbejdere og vores mange gæster i huset, og vores tilbagemeldinger er at der leveres med høj tilfredshed på dette”          

Stefan Ravn

Facility Manager, Implement Consulting

Ny kaffeløsning hos 3

I forbindelse med indflytningen i vores nybyggede hovedkontor i Carlsberg Byen, var vi på udkig efter strategiske samarbejdspartnere til bl.a. kaffemaskiner og bønner. Med Stellini's profil som mikroristeri og den tilbudte friskmælks-kaffeløsning med Schaerer maskiner, følte vi, at der var et supergodt match´. Med vores nye domicil ønskede vi at give vores kunder en regulær opgradering af kaffeoplevelsen - og det må man sige, de har fået

Helle Zohnesen

Indkøbschef, 3 Danmark

God kaffe giver glade kunder

Vi har samarbejdet med Stellini Kaffe siden 2001, da vi flyttede i vores nye domicil. Vi har genforhandlet aftalen hvert 5. år, hvor Stellini har været i konkurrence med andre leverandører. Vi har valgt at beholde Stellini, da et godt samarbejde betyder meget for os. Stellini har desuden meget konkurrencedygtige priser og deres serviceniveau skuffer aldrig - vi har eksempelvis fået skiftet maskiner undervejs til nyere udgaver. I tillæg til serviceaftalen på maskinerne, har vi også valgt at købe kaffen hos Stellini. Den er supergod og vores medarbejdere værdsætter den højt – de har fornemmelsen af, at de går på Café.  

Anita van Wonterghem

NCC Danmark A/S

Opfyldning og rengøring

Som tillæg til jeres serviceaftale er det muligt at få opfyldning og rengøring af jeres automater. Det kunne f.eks. være opfyldning og rengøring dagligt, ugentligt eller månedligt alt efter jeres konkrete behov.

Filterskift

Som tillæg til jeres serviceaftale er det muligt at få filtre udskiftet. Vores teknikere vil sørge for, at jeres maskine(r) får udskiftet filter, når det er påkrævet, for at jeres maskiner fungerer optimalt. Vi vil således sørge for at have det filter klar, som passer præcis til jeres specifikke maskine.

Teknisk afdeling kan altid kontaktes direkte på: teknik@stellini.dk

Bestil Service

Vi sidder også klar på telefonen hvis du har spørgsmål, ring +45 63 12 14 46.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.