God smag og Ansvarlighed. To sider af samme bønne

Hos Stellini Kaffe går god smag og ansvarlighed hånd i hånd. Vi kombinerer ekspertise i kaffehåndværk med en dyb forpligtelse til en bæredygtig fremtid. Vores mission er at levere en kaffeoplevelse, der både er en nydelse for smagsløgene og et positivt bidrag til bedre kaffedyrkning og levevilkår for kaffebønnerne.

Service Bestilling

En kaffesnak

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os aftale en kaffesnak.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Kompromisløs kaffe connoisseur
  • Personlig guide til jer
  • Ærlig & fairtrade kaffehandler

Rejsen mod skov- og klimakaffe

Verdens kafferegioner står over for betydelige udfordringer såsom jorderosion, uregelmæssige regnmønstre og nye skadedyr. Kaffedyrkning i Chiapas, Mexico er ingen undtagelse. Disse problemer truer ikke kun kaffebranchen men også miljøet og lokalsamfundets stabilitet.

Men der er håb i horisonten. I samarbejde med La Laja, en gruppe af familiedrevne landbrug og kaffemøllestationer i Veracruz, støtter Stellini Kaffe GrowGrounds’ stærke indsats med at genoplive kaffedyrkningen i regionen. Sammen arbejder vi på at skabe miljømæssig bæredygtighed og økonomisk modstandskraft.

Skovlandbrug er nutid og fremtid

Etableringen af skovlandbrug er et centralt element, som sikrer, at træer og buske integreres i landbrugsarealerne. Dette skaber en fremtidssikret model for bæredygtigt landbrug. Konkret støtter dette partnerskab 2.500 landmænd og forvalter 8.000 hektar jord.

Skovlandbrugssystemerne bidrager desuden til at beskytte regionens naturlige økosystemer og giver kaffebonden mulighed for at dyrke flere typer afgrøder. Yderligere gør etableringen af skov og øvrig vegetation kaffefarmen mere modstandsdygtig mod effekterne af klimaforandring, som kafferegionerne rundt i verden er hårdt ramt af.

Citat fra Roberto Stellini, vores stifter

“Bæredygtig kaffedyrkning er ikke kun en nødvendighed her og nu, men også en mulighed for at skabe en bedre fremtid for både mennesker og planeten. Vores arbejde med La Laja og GrowGrounds viser, vi sammen kan gøre en forskel.”

Roberto Stellini

Stifter, Stellini Kaffe

Café agtig kultur på arbejdspladsen

Vi gav opgaven omkring at se på hvordan vi kunne øge den kvalitative oplevelse og skabe en mere caféagtig kultur omkring vores kaffeløsning hos Torm. Vi ønskede at få vores medarbejdere og kunder i huset til at få samme oplevelse som at købe 2Go kaffe på vej til arbejde eller i pauser. Valget faldt på Stellini og deres mikroristeri og deres tilgang til at udføre opgaven og det må siges at have været en klar succes.

Kim Balle, CFO

Torm

Fokus på råvarer, kvalitet og innovation

Vi ledte i 2022 efter en løsning, der kunne forkæle og give vores medarbejder såvel som vores kunder, der er toppen af den danske restaurationsbranche – en unik kaffeoplevelse. I den forbindelse valgte vi at starte et nyt samarbejde op med Stellini, hvor vi følte at deres passion og kærlighed for kaffe i deres mikroristeri, parret med Schaerers topmodel Soul Select, lige var den kombination, som vi mente, ville løse opgaven bedst. Løsningen har været en stor succes.

Casper Sundin

Head of innovation, Ingwersen

Tørmælksløsninger behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten

”Vi havde et ønske om at finde en social ansvarlig totalløsning hvor der ikke blev gået på kompromis med kaffeoplevelsen. Med friskristet bæredygtig kaffe fra et Mikroristeri tæt på, parret med maskiner der har en 8-årig garanteret levetid, og et tørmælksprodukt hvor man oprigtigt er i tvivl om det er frisk mælk eller ej, var vores konklusion, det var den bedste løsning for os. Vi har ikke fortrudt”

Tina Hauskov

Manager, Inhouse & Facility Services, Symphogen

En verden af rejse- og kaffeoplevelser.

”Vi valgte at gentegne vores aftale med Stellini i 2022 omkring en kaffeløsning baseret på friskristet kaffe fra deres mikroristeri parret med Schaerers nye Skye maskiner. Vi har haft Stellini og Schaerer i mange år, og har altid været meget tilfreds omkring deres kvalitet og service, så valget her var enkelt”  

Claus Kjær Jørgensen

Spies

Strategisk samarbejde internationalt omkring high-end kaffeoplevelser

”Vi valgte Stellini som ny samarbejdspartner i 2022 qva deres passion for kaffe, samt mulighederne for at eksekvere ”single point of contact” totalaftaler selvstændigt samt gennem bl.a. Nordic Coffee Alliance. Med Implements internationale vækstrejse er det vigtigt for os at fleksibilitet, professionalisme, kvalitet og et internationalt mindset går hånd i hånd. Kaffeoplevelsen er en bærende del for vores medarbejdere og vores mange gæster i huset, og vores tilbagemeldinger er at der leveres med høj tilfredshed på dette”          

Stefan Ravn

Facility Manager, Implement Consulting

Ny kaffeløsning hos 3

I forbindelse med indflytningen i vores nybyggede hovedkontor i Carlsberg Byen, var vi på udkig efter strategiske samarbejdspartnere til bl.a. kaffemaskiner og bønner. Med Stellini's profil som mikroristeri og den tilbudte friskmælks-kaffeløsning med Schaerer maskiner, følte vi, at der var et supergodt match´. Med vores nye domicil ønskede vi at give vores kunder en regulær opgradering af kaffeoplevelsen - og det må man sige, de har fået

Helle Zohnesen

Indkøbschef, 3 Danmark

God kaffe giver glade kunder

Vi har samarbejdet med Stellini Kaffe siden 2001, da vi flyttede i vores nye domicil. Vi har genforhandlet aftalen hvert 5. år, hvor Stellini har været i konkurrence med andre leverandører. Vi har valgt at beholde Stellini, da et godt samarbejde betyder meget for os. Stellini har desuden meget konkurrencedygtige priser og deres serviceniveau skuffer aldrig - vi har eksempelvis fået skiftet maskiner undervejs til nyere udgaver. I tillæg til serviceaftalen på maskinerne, har vi også valgt at købe kaffen hos Stellini. Den er supergod og vores medarbejdere værdsætter den højt – de har fornemmelsen af, at de går på Café.  

Anita van Wonterghem

NCC Danmark A/S

Nature-Growing Coffee – Espresso

Vores Nature-Growing Espresso har en intens smag og fyldig aroma. En troværdig espresso med bid og karakter. Dyrket efter naturfremmende principper, som blandt andet bidrager til at forbedre jordens sundhed og giver et mere differentieret plante- og dyreliv.

Nature-Growing Coffee – Mellemrist

Med Nature-Growing Mellemrist er nøgleordet “balance”. Balancen mellem smag og principper. Den bløde, komplekse smagsprofil danner grundlag for gode kaffemøder, og afspejler vores engagement i mennesker og naturens udvikling.

Samarbejde med GrowGrounds om skovlandbrug

Vores partnerskab med GrowGrounds er fundamentet for vores strategiske satsning med at omdanne kaffeproduktion til skovlandbrug. Sammen arbejder vi på at reducere CO2-udledninger og forbedre landmændenes levevilkår gennem løsninger, der fremmer naturen og kaffebøndernes levevilkår.

ESG-strategi

Stellini Kaffes ESG-strategi er forankret i FN’s verdensmål. Gennem workshops, energi- og klimaopgørelser samt ambitiøse CO2-reduktionsmål arbejder vi systematisk på at minimere vores miljøpåvirkning.

Stategiens implementering

Vi har igangsat nøgleaktiviteter i vores arbejde fra farm til forbruger for at sikre, vores ESG-mål bliver opnået.

Dokumentation af vores indsats

Gennemsigtighed og ansvarlighed kommer først. Derfor dokumenterer vi nøje vores fremskridt med skovlandbrug og klimaneutral kaffe. Vores arbejde med La Laja og GrowGrounds fokuserer på at reducere CO2-udledninger gennem innovative landbrugsmetoder.

Energi- og klimaopgørelser

Ved hjælp af præcise scope 1, 2 og 3-opgørelser kortlægger vi vores CO2-aftryk. Dette hjælper os med at identificere effektive tiltag, der minimerer vores miljøpåvirkning og understøtter kulstofbinding via skovlandbrug.

Gennemsigtighed i processer

Vi værdsætter gennemsigtighed i vores samarbejde med GrowGrounds. Ved at dele vores metoder og resultater inspirerer vi vores interessenter til at engagere sig i bæredygtighedsinitiativer.

Dyk ned i tallene bag Stellinis 
skov- og klimakaffe

Vi inviterer vores kunder og partnere til at støtte vores samarbejde med GrowGrounds, La Laja og Rabobank. Læs derfor mere om vores fælles indsats med La Laja og GrowGrounds på linket herunder.

Se dokumentationen her

“Uanset om I har et lille køkken eller en stor kantine, ved vi præcis, hvordan vi sammen skaber den kaffeløsning, der passer til jer.”

Få en uforpligtende snak, og den perfekte kaffeløsning

Er I lige så begejstrede for kaffe som os, inviterer vi til et cupping arrangement på vores mikroristeri. Sammen finder vi netop den smagsprofil, der passer jer. Det kan godt være, det er en lille kop, men den gør en stor forskel. I kan også altid kontakte os. Så finder vi sammen den perfekte kaffeløsning til jer.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.