Service Bestilling
En kaffesnak

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os aftale en kaffesnak.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Schaerer espressomaskiner

Viser alle 5 resultater

Få ægte kvalitetskaffe med en Schaerer kaffemaskine

Med en Schaerer kaffeautomat fås den ægte italienske smag af kaffe. De fuldautomatiske kaffemaskiner sørger for lækker kvalitetskaffe til kunder, besøgende og medarbejdere.

Mange funktioner og lækkert design

Det slanke design og den kompakte størrelse gør, at kaffeautomaten er nem at få plads til. Modellerne er moderne, robuste og lette at betjene. Med den avancerede teknologi forenet i et enestående og enkelt design får I fornøjelsen af at nyde en lækker kop friskbrygget kvalitetskaffe med alle bønnernes fine smagsnuancer. Bryggemetoden og teknologien bag sikrer, at kaffens kvalitet bevares, og at man nemt og hurtigt kan brygge en lækker kop kaffe, når man venter eller er på vej.

Velbrygget kaffe i alle afskygninger

De mange funktioner og den brugervenlige betjening gør det nemt at brygge kaffe i høj baristakvalitet og i mange varianter. I får et stort udvalg af kaffe, fx sort kaffe, espresso, café latte, ice latte, cappuccino, macchiato og mange andre kaffetyper. Der er også mulighed for at brygge varm chokolade, chai latte og kaffe med sirupsmag, som Schaerer Coffee Club kan levere som tilvalg.

Oplev ægte cafékvalitet

Når man vælger sin favoritkaffe i automaten, er man så tæt på et kvalitetsprodukt, som man kan ønske – præcis som når man bestiller sin kaffe hos en rigtig barista; smagsnuancerne, konsistensen og den høje kvalitet giver den ægte og lækre kaffeoplevelse. Maskinerne er udstyret med varmefunktion, så kopperne kan opvarmes og holde drikken varm. Mælketemperaturen og mælkens cremede konsistens kan indstilles, så man får den foretrukne kaffevariant. Kaffeautomaterne er ideelle på caféer, kontorer eller i salgsområder.

Unik bryggemetode fra Schaerer Kaffeautomat

Automaterne fra schweiziske Schaerer kan brygge kvalitetskaffe med friskmalede bønner på den ægte espressometode og med op til 15 bars vandtryk. Den særlige bryggemetode giver den fuldendte og intense kaffesmag med fyldige smagsnuancer i hver enkelt kaffetype.

Se hele vores udvalg af kaffeautomater og industri kaffemaskiner.

Schaerer Skye Select: Raffineret – Helt enkelt.

Filtrer